Kalender lopend jaar

Voor de eerste helft van 2018 staan bij de KOV de volgende activiteiten gepland:

18 januari : Nieuwjaarborrel bij Garage Schimmel

champagnebubbels

 

8 maart: Algemene Leden Vergadering KOV  |  Presentatie Linda van Swaaij (accountmanager werkgeverdiensten gemeente Voorst) 

Locatie: restaurant Pijnappel

Naast de gebruikelijke verenigings-formaliteiten zal Linda van Swaaij lindavan de gemeente Voorst een presentatie houden over de inspanningen van de gemeente om mensen op weg naar werk te helpen en de mogelijkheden die dit ondernemers biedt. Tevens is de bedrijvencontact-functionaris van de gemeente Voort mevrouw Ellen Dijkman deze avond aanwezig om met de KOV-leden kennis te maken en van gedachten te wisselen over de wensen die wij ondernemers richting de gemeente hebben.

 

 

25 april | 20.00 u: Reanimatiecurus en oefening ‘brandje blussen’

Tijd voor de jaarlijkse  reanimatiecursus. Je kan hieraan zowel meedoen als je nog nooit een reanimatiecursus hebt gedaan of als opfriscursus. Dit jaar wordt de reanimatiecursus in samenwerking met de Klarenbeekse brandweer gecombineerd met een oefening ‘brandje blussen’. De cursus duurt twee á drie uur en vindt plaats bij de brandweerkazerne in Klarenbeek aan de Hoofdweg (naast de school).  Medicijnman van dienst: Gijs Smit.

 

24 mei: Thema-avond rond cybersecurity

Deze avond zal geheel in het teken staan van de bedreigingen van internet. Want denk je in wat er gebeurt met jouw bedrijf als op een ochtend al je bestanden zijn versleuteld en je er niet meer bij kan. Of erger… definitief verdwenen. Hoe veilig is jouw netwerk en hoe goed zijn je bestanden opgeborgen? Veilig in “de Cloud” of is die cloud eigenlijk ook zo lek als een mandje? Het idee dat je netwerk steeds trager wordt? Goede kans dat je netwerk wordt gebruikt om bitcoins te delven of wordt ingezet voor DDOS aanvallen elders in de wereld. En is het wel verstandig om gebruik te maken van WIFI-netwerken van derden?

Henk-Jan-Angerman-hires-300x200secwatch

Henk-Jan Angerman is oprichter van het bedrijf SECWATCH en is expert in cybersecurity en overtuigd ethisch hacker. Hij zal ons deze avond een spiegel voor houden over het onderwerp cybersecurity. Niet alleen de bedreigingen maar hij gaat ons ook vertellen met welke soms simpele maatregelen je jezelf en je bedrijf kunt beschermen. Neem van ons aan: Het wordt een avond waarover nog lang nagepraat zal worden want na deze avond kijk je met een heel andere ogen naar alles wat met internet te maken heeft.

MIS HET NIET WANT VOOR JE HET WEET IS  HET TE LAAT IS!

Deze avond staat ook open voor introducés.